Meistä

Kiinteistöhuolto Määttä tarjoaa joustavaa ja ihmisläheistä kiinteistöhuoltopalvelua Helsingin kantakaupungissa.

Toimimme korttelitalonmiesperiaatteella, eli huoltomiehet ovat arkisin jatkuvasti läsnä ja helposti tavoitettavissa omalla huoltoalueellaan. Meillä sinun ei tarvitse soittaa keskukseen tai asioida automaattien kanssa, vaan saat talon oman huoltomiehen lähes aina puhelimen päähän tai voit vaikka vetää hihasta kiinteistöllä. Huoltomies auttaa mielellään talon huoltoasioissa ja ohjaa tarvittaessa eteenpäin, mikäli asia ei kuulu huoltoyhtiölle.

Huoltomiehen yhteystiedot löydät asuinportaasi ilmoitustaululta. Muutto- ja lähtöilmoituksen voit tehdä verkkosivuillamme kohdassa ”lomakkeet”. Sieltä löytyy myös vikailmoituspohja, mikäli asioit mieluiten sähköisesti.

Tavoitteenamme on olla laadukas ja luotettava yhteistyökumppani niin yksittäisille asukkaille, taloyhtiöille kuin isännöitsijöillekin.

Olemme pyrkineet toiminnassamme siihen, että pysymme kehityksen mukana säilyttäen kuitenkin samalla vanhan talonmieskulttuurin parhaat puolet. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että meillä on esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmä ja sähköinen avainhallinta, mutta emme toimi kankeasti järjestelmien ehdoilla, vaan ihminen edellä. Pyrimme löytämään ratkaisuja, jotka palvelevat yksittäistä asukasta, mutta sopivat myös kunkin taloyhtiön toimintatapaan ja sovittuihin raameihin.

Meillä on huoltopäivystys oman huoltomiehen numerosta 24/7. Päivystyksessä voit siis soittaa kenen tahansa huoltomiehen numeroon, ja puhelu ohjautuu päivystäjälle. Päivystyksen hoitaa Kiinteistöhuolto Määtän oma henkilökunta.

Juhannuksen aukioloajat

Torstaina 20.6. suljemme klo 13.00.

Juhannusaattona 21.6. molemmat toimistomme on suljettu.

Päivystyksemme palvelee kiireellisissä asioissa 24 h.

Kiinteistöhuolto Määttä toivottaa hyvää juhannusta!

Joulun aukioloajat

Kruununhaan toimisto suljetaan perjantaina 22.12. klo 14.00.

25.-26.12. sekä 1.1. molemmat toimistomme on suljettu.

Kiinteistöhuolto Määttä toivottaa rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta!