Avoimet työpaikat

KIINTEISTÖHUOLTO MÄÄTÄN KESÄTYÖHAKU 2023

Tarjoamme tänä vuonna 3-5 viikon pituisia kesätyöpätkiä luotettaville, reippaille ja motivoituneille henkilöille. Haettavana ovat lähtökohtaisesti seuraavat ajat:

  1. Viiden viikon kesätyö ajalla 12.6.-14.7., kaksi paikkaa
  2. Neljän viikon kesätyö ajalla 3.-28.7., yksi paikka
  3. Kolmen viikon kesätyö, yhteensä kolme paikkaa ajalla 26.6.-14.7., 17.7.-4.8. sekä 24.7.-11.8.

 

Kaikki työsuhteet ovat määräaikaisia, ja työaika on ma-pe klo 7-14 sisältäen tunnin palkattoman ruokatauon (eli varsinainen työaika on 30 h/vk). Palkka on työehtosopimuksen mukainen harjoittelijan palkka, ellei muuta sovita.

Työ sisältää erilaisia avustavia huoltotöitä, kuten kukkien ja viheralueiden kastelua, katujen ja pihojen puhtaanapitoa, autotallien pesua, lampun- ja suodattimienvaihtoja, pienimuotoisia maalaus- ja korjaustöitä jne. Työ edellyttää oma-aloitteisuutta, ahkeruutta, reipasta työotetta sekä sosiaalisia taitoja. Tarjoamme mukavan työyhteisön tuen, monipuolista työkokemusta arvostetussa kiinteistöhuoltoalan yrityksessä sekä työehtosopimuksen mukaisen palkan. Kasvavassa yrityksessä kesätyöpaikka saattaa parhaimmillaan toimia väylänä vakituiseen työpaikkaan tulevaisuudessa alasta kiinnostuneelle, hyvän asenteen omaavalle henkilölle.

Hakuaika kesän 2023 kesätyöpaikkoihin on 1.-31.3. Jos sopivia henkilöitä on runsaasti, saatetaan haku lopettaa aikaisemminkin, joten toimi nopeasti! Ilmoitamme viimeistään huhtikuun alkupuolella niille henkilöille, jotka kutsutaan haastatteluun/ryhmäkeskusteluun, jonka pohjalta lopulliset valinnat tehdään. Emme vastaa puhelintiedusteluihin. Voit jättää hakemuksesi oheisesta linkistä.