Etusivu | Rekisteriseloste Kiinteistöhuolto Määttä Oy:n asukasrekisteristä

Rekisteriseloste Kiinteistöhuolto Määttä Oy:n asukasrekisteristä

Henkilökohtaisten tietojen kerääminen ja käyttö

Rekisterinpitäjä (Kiinteistöhuolto Määttä Oy) kerää asukkaiden valikoidut henkilötiedot henkilörekisteriin (= asukasrekisteri). Näitä valikoituja tietoja ovat asukkaiden nimet, syntymäajat, sisään- ja ulosmuuttopäivät sekä puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.

Miten käytämme henkilökohtaisia tietoja

Asukasrekisterin käyttötarkoituksena on asukastietojen tarkistaminen mm. ovenavauspalvelun yhteydessä sekä yhteydenpito asukkaisiin talon huoltoasioissa. Asukkaan muuttaessa pois tiedot jäävät rekisteriin, koska niitä voidaan tarvita myöhemmin huoneistokohtaisia asioita selvitettäessä. Asukasrekisterissä olevat tiedot saadaan joko suoraan asukkaalta tai tämän kanssa samassa taloudessa asuvalta, tai isännöitsijän kautta.

Henkilökohtaisten tietojen säilytys

Asukasrekisteriin on pääsy Kiinteistöhuolto Määttä Oy:n työntekijöillä sekä joissakin tapauksissa talokohtaisella isännöitsijällä. Asukasrekisteri on sähköisessä muodossa ja se on salasanasuojattu.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Asukkaiden nimi- ja yhteystietoja luovutetaan joskus tarpeen vaatiessa myös urakoitsijoille (esim. sähkö- ja putkimiehet) työtehtävien hoitamista varten (= yhteydenpito asukkaaseen, tietoja ei saa käyttää markkinointiin tms.).

Mikäli haluat tarkistaa asukasrekisterissämme olevia tietojasi tai olla muuten yhteydessä asukasrekisteriin liittyvissä asioissa, ota yhteys: marja.kankainen@kiinteistohuoltomaatta.fi tai puh. (ark. ma-to  9-15) 0400 152 897.

Top