hibaby

Huoltotoimet

HUOLTOTOIMET

Miten voin ottaa yhteyttä huoltoyhtiöön?
Soitto omalle huoltomiehelle on usein paras tapa, sillä hän tuntee talon parhaiten ja osaa esittää tarkentavia kysymyksiä esimerkiksi huoltopyynnön osalta. Toimistoon ja työnjohtajalle voi soittaa tai lähettää sähköpostia. Huoltomiestä voi myös nykäistä kadulla hihasta.

Tekstiviesti ei ole suositeltava yhteydenottotapa, sillä työntekijän ollessa esimerkiksi lomalla viestiä ei todennäköisesti lueta pitkään aikaan. Tekstiviestit eivät myöskään välity päivystäjälle toisin kuin puhelut.

Mistä löydän oman taloni huoltomiehen yhteystiedot?
Talon nimikkohuoltomiehen puhelinnumero on rappukäytävän ilmoitustaululla olevassa yhteystietokortissa tai ulko-oveen kiinnitetyssä tarrassa. Voit katsoa yhteystiedot myös yhteystietosivuiltamme .
Kenelle voin ilmoittaa tukkeutuneesta viemäristä?
Asiasta kannattaa aina ilmoittaa heti huoltomiehelle, joka osaa arvioida tilanteen kiireellisyyden. Mikäli tilanne ei ole akuutti, pyritään se hoitamaan virka-ajan puitteissa.
Millaisista asioista voin olla yhteydessä huoltoyhtiöön?
Oman talon huoltomieheen kannattaa olla virka-aikana yhteydessä silloin, kun on kyse esim. huoneiston pattereita koskevasta ongelmasta tai muusta pienestä viasta. Oma huoltomies myös tuntee talon parhaiten, joten hän osaa neuvoa monenlaisissa asioissa. Huoltomiesten säännöllinen työaika on arkisin 7:00-15:30 (talvikaudella usein lumitöiden vuoksi 6:00-14:30). Muina aikoina kiireellisistä asioista huolehtii päivystäjä, jolle kaikki saapuvat puhelut ohjautuvat.
Top