Huoltoyhtiön toimet koronaviruksen rajaamiseksi

Suomi on siirtynyt poikkeustilaan koronaviruksen (COVID-19) vuoksi. Pyrimme kuitenkin Kiinteistöhuolto Määtällä jatkamaan toimintaamme mahdollisimman normaalisti. Teemme kaiken voitavamme koronaviruksen leviämisen estämiseksi sekä asukas- ja työturvallisuuden takaamiseksi.

Asiakkaiden puolelta toivomme seuraavia toimenpiteitä:

  • Asioithan kanssamme ensisijaisesti sähköisesti tai puhelimitse. Yhteystiedot löydät rapustasi tai yhteystieto-sivulta.
  • Kiireettömät, kotikäyntiä vaativat asiat voi nyt harkinnan mukaan jättää odottamaan myöhempää ajankohtaa.
  • Riskiryhmiin kuuluvien asukkaiden (esim. yli 70-vuotiaat) huoneistoissa pyrimme suorittamaan ensisijaisesti vain ns. hätätyöt, joiden hoitamatta jättäminen saattaisi aiheuttaa laajempaa vahinkoa (esim. vesivahinko). Toki pyrimme kuitenkin auttamaan tarvittaessa pulaan joutuneita.

 

Olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme toimimaan turvallisesti ja ehkäisemään koronaviruksen leviämistä. Kiinnitämme erityistä huomiota siivoukseen ja desinfiointiin.

  • Käyttämämme siivousliikkeet tekevät desinfioivia puhdistuksia viikkosiivouksen yhteydessä ilman erillistä veloitusta.
  • Huoltomiehet käyvät ehtiessään pyyhkimässä kahvoja, lukkoja yms. desinfioivilla puhdistusaineilla.

 

Mikäli meille tulee tilapäisesti tavallista enemmän sairauspoissaoloja, priorisoimme kiireelliset huoltotehtävät ja ulkoalueiden puhtaanapidon. Meillä on saatavilla myös lisätyövoimaa yllättäviin tilanteisiin.

Oliko artikkeli hyödyllinen? Jaa se muillekin!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email